Pitroid Total Sprej protiv svih kukaca 400 ml

Pitroid Total Sprej Protiv Svih Kukaca 400 Ml

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,98 €/l
Pitroid total sprej protiv svih kukaca 400 ml.

Opis proizvoda

ProizvođačCzechAerosol a. s. , Velvěty 33, 415 01 Rtyně nad Bílinou, Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja.
Upute za upotrebu/pripremuProtresite prije uporabe. Raspršite spray u visinu, daleko od ljudi i životinja. U zatvorenim prostorijama ne prskajte duže od 10 sekundi.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.