Tommy - Dućan na dlanu!

Karlovačko Natur Radler pivo limun 0,5 L

Karlovačko Natur Radler Pivo Limun 0,5 L

1,55 €/kom

Cijena za j.m.: 3,10 €/l
Karlovačko Natur Radler limun savršen je spoj svijetlog lager piva i osvježavajućeg bezalkoholnog pića od limunovog soka. Idealno piće za ljetno osvježenje, pogotovo nakon bavljenja sportom ili drugim fizičkim aktivnostima. Karlovačko Natur Radler Limun spravljen je od 100% prirodnih sastojaka te ne sadrži konzervanse, umjetne boje niti sladila. Uberi najbolje od onoga što ti priroda pruža - uberi osvježenje kakvog nema!

Opis proizvoda

ProizvođačPivovarna Laško Union d.o.o., Pivovarniška ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandKarlovačko

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)180/43

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.