Pilsner Urquell Pivo 0,5 L

Pilsner Urquell Pivo 0,5 L

1,65 €/kom

Cijena za j.m.: 3,30 €/l
Pilsner Urquell je poznato Češko pivo koje se proizvodi još od 1842 godine u Pilsenu, Bohemia. Ovo je pivo danas jedan od popularnih čeških brandova. Pilsner Urquell je jako pivo, puno jače od većine pilsner piva. Pivo je čistog zlatnog sjaja. Slatkastog je okusa i lako se pije. Pivo ima karakteristiku gorkog okusa nakon ispijanja, no aroma je vrhunska.

Opis proizvoda

ProizvođačPlzensky Prazdroj, A.S., U PRAZDROJE 64/7, VYCHODNI PREDMESTI, 301 00 PLZEN, Češka Republika
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
BrandPilsner

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)178/42

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.