Tommy - Dućan na dlanu!

Crna kraljica Tamno pivo 0,5 L

Crna Kraljica Tamno Pivo 0,5 L

1,85 €/kom

Cijena za j.m.: 3,70 €/l
Crna kraljica je osvježavajući crni lager s karakterističnim okusom i aromom po tamnom, prženom sladu. Crna kraljica odleži do 60 dana prije konzumacije kako bi dobila pun i bogat okus. Ime je dobila po legendarnoj, okrutnoj i lijepoj vladarici Medvedgrada, čiji je opasni gavran sijao strah među medvedgradskih kmetovima. Od 1994. godine Pivovara Medvedgrad proizvodi visokokvalitetna piva koja plijene puninom okusa, arome i boje. Sva piva su nefiltrirana, bez konzervansa i surogata.

Opis proizvoda

ProizvođačPivovara Medvedgrad d.o.o., Huzjanova 36, 10090 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandCrna kraljica

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.