Kozel Tamno Pivo 0,5 L

Kozel Tamno Pivo 0,5 L

1,55 €/kom

Cijena za j.m.: 3,10 €/l
Kozel tamno pivo je originalnim receptom pomoću posebne mješavine tamnog slada, čiste vode iz vlastitog bunara u blizini pivovare, te izbor najboljeg hmelja. Karamelizirani slad daje ovom pivu jedinstvenu rubin boju i slatki okusa, zahvaljujući kojem se cijeni u cijelom svijetu.

Opis proizvoda

ProizvođačPlzensky Prazdroj, A.S., U PRAZDROJE 64/7, VYCHODNI PREDMESTI, 301 00 PLZEN, Češka Republika
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
BrandKozel

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)145/35

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.