Krušovice svijetlo pivo 1 pak. 4×0,5 L
%

Krušovice Svijetlo Pivo 1 Pak. 4×0,5 L

4,89 €/kom

Cijena za j.m.: 24,45 €/l

Akcija traje do 29.05.2024.

NC 30 dana: 5,65 €/kom

Bogatu i prepoznatljivu aromu ovo izvorno češko pivo duguje visoko kvalitetnoj sorti hmelja iz češke regije Žatec. Ugodne gorčine i iznimne pitkosti, ovaj češki lager idealan je za svaku prigodu.

Opis proizvoda

ProizvođačHeineken Češka Republika a.s., U Pivovaru 1, 27053 Krušovice, Česka Republika
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandHeineken

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)154/37

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.