Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Pan Zlatni svijetlo pivo 4x0,5 L

Pan Zlatni Svijetlo Pivo 4x0,5 L

4,51 €/kom

33,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,26 €/l(17,00 kn/l)

Pan Zlatni je vrhunsko svijetlo lager pivo jedinstvene zlatne boje, bogate pjene i punog okusa koje donosi raskošno pivsko iskustvo.


Opis proizvoda

ProizvođačCarlsberg Srbija d.o.o., Proleterska 17, 21413 Čelarevo, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i hladnom mjestu.
BrandPan

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)168/40

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn