Ožujsko pivo 6×0,5 L 1 pak. 6 kom.
%

Ožujsko Pivo 6×0,5 L 1 Pak. 6 Kom.

6,29 €/kom

Cijena za j.m.: 2,10 €/l

Akcija traje do 19.06.2024.

NC 30 dana: 7,49 €/kom

Ožujsko pivo je svijetlo lager pivo koje se proizvodi od 1893. godine. Ime je dobilo po mjesecu ožujku u kojem se tradicionalno proizvodilo najbolje pivo.


Opis proizvoda

ProizvođačZagrebačka pivovara d.o.o., Ilica 224, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu, odložiti u kontejner za limenke.
BrandZagrebačka pivovara

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)218/52

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.