Holsten pivo 2 L

Holsten Pivo 2 L

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 1,30 €/l
Holsten je njemačko pivo iznimne kvalitete, čija tradicija seže u daleku 1879. godinu kada je hamburška pivovara Holsten – Brauerei proizvela prve količine tog visokocijenjenog piva. O toj bogatoj tradiciji i pomno kontroliranim procesima proizvodnje simbolično svjedoči i logotip s likom viteza, kao zaštitnika kvalitete Holstena.
Holsten je osvježavajuće i lagano lager pivo na bazi ječmenog slada, s 4,5% alkohola te 42 kcal na 100ml. Zlatno je žute boje, a u njegovom okusu prevladava bogatstvo i slatkoća ječma, uz blagu gorčinu koja u ustima ostaje nakon ispijanja.

Opis proizvoda

ProizvođačCarlsberg Croatia d.o.o., Ulica Danica 3, 48000 Koprivnica, Hrvatska.
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i hladnom mjestu.
BrandCarlsberg

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)133/32

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.