Pivo Desperados Tequilla, 0,33 L

Pivo Desperados Tequilla, 0,33 L

1,65 €/kom

Cijena za j.m.: 5,00 €/l

Desperados je prvo pivo s okusom tekile. Vrlo osvježavajuće, zlatne boje i bogato lager pivo s dodatnim udarcem i egzotikom s tekila aromom. Preporučljivo konzumirati iz boce.


Opis proizvoda

ProizvođačBrau Union Osterreich AG, Poschacherstraße 35, 4021 Linz, Austria
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i hladnom mjestu.
BrandDesperados

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)247/59

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.