Tommy - Dućan na dlanu!

Pjena Taft VOLUME za tanku kosu 200 ml

Pjena Taft VOLUME Za Tanku Kosu 200 Ml

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 22,95 €/l
Jačina učvrščivanja 4. Prirodno kretanje i volumen kose. Do 24 h čvrstoće bez sljepljivanja. Štiti kosu od oštecenja tijekom feniranja. Bez ostataka, bez osjećaja težine.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwarzkopf&Henkel Production Europe GmbH & Co.KG, Henkelstrasse 67, DE-40589 Dusseldorf, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuDobro protresti i okrenuti spremnik naopako. Istisnuti pjenu na dlan i nanijeti na vlažnu kosu. Ne ispirati.
BrandTaft

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.