Plastična posuda s poklopcem 0,9 L

Plastična Posuda S Poklopcem 0,9 L

1,89 €/kom

Cijena za j.m.: 1,89 €/kom

Posuda s poklopcem Lock&Safe box - hermetičko zatvaranje, nepropusno za tekućine, prikladno za pranje u perilici posuđa, makismalna temperatura zamrzavanja -25°C, prikladno za mikrovalnu pećnicu (bez poklopca).


Opis proizvoda

ProizvođačPLASTOFLEX d.o.o., Branilaca Grada bb, 75320 Gračanica, BiH
Zemlja/mjesto podrijetlaBiH
Neto količina1 kom
Sastojci/sastav

polipropilen


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.