Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo plodovi mora 300 g

Ledo Plodovi Mora 300 G

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 14,97 €/kg

Plodovi mora sastoje se od gambera, dagnji, surimija i krakova lignje. Proizvod je namijenjen ljubiteljima svih morskih plodova koji uživaju u laganoj mediteranskoj kuhinji te nemaju previše vremena za dugotrajnu pripremu obroka.


Opis proizvoda

ProizvođačIRIDA D.O.O., Ul. Petra Zrinskog 34, 43500, Daruvar, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuProizvod nije potrebno odmrzavati, dovoljno ga je plahnuti mlakom vodom i pripremiti po želji.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)403/96
Masti (g)2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)6
od kojih šećeri (g)0,7
Bjelančevine (g)14
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.