Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Bolognese umak 410 g

Podravka Bolognese Umak 410 G

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 7,78 €/kg
Bolognese umak-pasterizirani umak.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti na temperaturi do 30 °C, zaštićeno od sunca. Nakon otvaranja sadržaj staklenke upotrijebiti odmah..
Upute za upotrebu/pripremuSkinite poklopac i staklenku s umakom zagrijte u mikrovalnoj pećnici ili istresite u posudu i zagrijte na laganoj vatri.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)268/64
Masti (g)2,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,5
Ugljikohidrati (g)7,3
Bjelančevine (g)3
Sol (g)1,2
Kalcij (mg)1,2
Kalcij PU (%)0,15

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.