Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka grah s hamburgerom 400 g

Podravka Grah S Hamburgerom 400 G

3,32 €/kom

Cijena za j.m.: 8,30 €/kg

Ova nenadmašna delicija koju odlikuje izvorni domaći okus gotova je u samo tri minute, a donosi tako mnogo: pravo bogatstvo ukusnog graha, najfinije komadiće sušenog hamburgera i pomno odabrane začine. Uz to, izvrstan je izvor proteina i vlakana.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj limenke grijati u prikladnoj posudi na umjerenoj vatri 2-3 min. Sadržaj limenke grijati u mikrovalnoj pećnici u prikladnoj posudi 2-3 min na 700 W.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)467/112
Masti (g)6,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,4
Ugljikohidrati (g)6,4
od kojih šećeri (g)1,2
Bjelančevine (g)5,9
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.