Podravka kokošja kocka 40 g

Podravka Kokošja Kocka 40 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 27,25 €/kg
Ova kocka uvijek pada na istu stranu: vašu! Pouzdan i omiljen okus prati vaše kulinarske pustolovine već godinama, sudjelujući u velikom broju jela - od juha do variva.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuU 500 ml kipuće vode stavite 1 kocku i kuhajte na laganoj vatri 3 minute. Kokošja kocka idealna je za poboljšanje okusa različitim jelima (npr.jelima od riže, tjestenina, povrća, mesa i dr.)

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)27/7
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)<0,5
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)0,86
Kalcij (mg)0,86
Kalcij PU (%)0,108

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.