Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino Baby keks, 140 g

Podravka Lino Baby Keks, 140 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 11,36 €/kg
Lako topivi Lino Baby keksići odlični su za prve kašice na mlijeku već od 6 mjeseci starosti i kod uvođenja u prehranu prvih većih komadića hrane.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ante Starčevića 32, Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuU toplo mlijeko usipajte keksiće, ostavite stajati 2 – 3 min i ukusan obrok je pripremljen.Količinu obroka prilagodite uzrastu i apetitu djeteta.Djetetu dajte uvijek svježe pripremljen obrok.Važno je pridržavati se upute za pripremu.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.