Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino Lada Namaz Milk 700 g

Podravka Lino Lada Namaz Milk 700 G

6,15 €/kom

Cijena za j.m.: 8,79 €/kg

Slatki namaz. Svjetlija strana čokoladnog namaza bez premca. Svima omiljena Lino Lada milk uz Lino Ladu kokos je jedini bijeli namaz na tržištu pa stoga ne čudi njena popularnost. Svoj neodoljivi okus i teksturu Lino Lada milk duguje mlijeku i najfinijim prženim lješnjacima. Kalcij iz mlijeka neophodan je našem organizmu za izgradnju kostiju i zuba. Namaz od mlijeka i lješnjaka – 350gLino Lada milk pruža obilje energije zbog čega će se nedvojbeno naći na meniju djece i sportaša, ali i svih sladokusaca.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri temperaturi 15-25 °C, ne izlagati suncu.
BrandLino Lada

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.342/561
Masti (g)35
od kojih zasićene masne kiseline (g)8
Ugljikohidrati (g)54
od kojih šećeri (g)54
Bjelančevine (g)7
Sol (g)0,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.