Podravka mesni ragu 200 g

Podravka Mesni Ragu 200 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 11,45 €/kg

Fino usitnjeno goveđe i svinjsko meso zaokruženo umakom od rajčice, finim uljem suncokreta i biranim začinima, svaki će tanjur ispuniti okusima domaće kuhinje, a svaku kuhinju najfinijim mirisima!
Osim kao umak za tjestenine i ostale priloge, iznimno je praktičan i kao brzo spreman mesni nadjev za lazanje, musake ili raznolike nabujke: okusite snagu koju donosi Podravka ragu!


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremusadržaj limenke istresti u odgovarajuću posudu i zagrijavati.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)474/115
Masti (g)8
od kojih zasićene masne kiseline (g)3
Ugljikohidrati (g)4
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)7,5
Sol (g)1,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.