Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Poli pileća posebna kobasica 1 kg

Poli Pileća Posebna Kobasica 1 Kg

7,99 €/kg

60,20 kn/kg
Cijena za j.m.: 7,99 €/kg(60,20 kn/kg)

Pileća posebna kobasica svih generacija. Obožavaju je djeca, odrasli, ljudi srednjih godina, umirovljenici, ali i stariji.


Opis proizvoda

ProizvođačPerutnina Ptuj-Pipo d.o.o., Rudolfa Steinera 7, 47000 Čakovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 0 °C do +7 °C.
BrandPoli

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)896/216
Masti (g)18,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,8
Ugljikohidrati (g)0,6
od kojih šećeri (g)0,4
Bjelančevine (g)12
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn