Ledo Pomfrit 1 kg

Ledo Pomfrit 1 Kg

4,29 €/kom

Cijena za j.m.: 4,29 €/kg

Jedno od najomiljenijih jela u cijelom svijetu ima vrlo zanimljivu povijest koja kaže kako je pommes frites nastao u Belgiji, gdje su siromašni stanovnici imali običaj uvijek uz jelo servirati i prilog pohane ribice. No, zimi kada bi se jezero iz kojeg su lovili male ribice zamrznulo, pohane ribice zamijenili bi prženim krumpirom narezanim na trakice. Danas su ovim specijalitetom od krumpira najviše očarani najmlađi članovi obitelji, no ljubav prema pommes fritesu ne poznaje dobne granice. Ledo pommes frites premium je proizvod napravljen od biranih sorti vrlo kvalitetnog krumpira te je vrlo jednostavan za pripremu. Odlično će se uklopiti kao prilog uz mesna jela, prženu ribu, ali može se poslužiti i kao odličan snack uz različite umake na dječjim rođendanima ili zabavnim okupljanjima s dragim prijateljima.


Opis proizvoda

ProizvođačLedo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuManje količine smrznutog krumpira stavite u prethodno zagrijano ulje na 175 °C i pecite 3-4 minute dok ne poprimi željenu boju i ne postane hrskav.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.