Ledo Rebrasti krumpir 750 g

Ledo Rebrasti Krumpir 750 G

4,49 €/kom

Cijena za j.m.: 5,99 €/kg

Brzo smrznuti proizvod. Rebrasti krumpirići iz Leda, vrhunske kvalitete, imaju poseban rez koji im daje oblik savršen za umakanje u omiljene slatke, slane i ljute umake. Kao takvi, idealni su kao prilog ili slani zalogaj u trenutcima druženja s obitelji. Osim toga, ako ih poslužite kao snack na zabavi u društvu prijatelja ili za gledanje napetih sportskih događanja, sigurno nećete pogriješiti. Uz sve to, brzo i lako se mogu pripremiti, u trenu su spremni za serviranje te su dostupni tijekom cijele godine.


Opis proizvoda

ProizvođačPakira: Ledo plus d.o.o., Marijana Čavića 1a, 10000 Zagreb, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuNajbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na pakiranju. Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Termički obraditi prije konzumacije.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)573/136
Masti (g)3,3
Ugljikohidrati (g)23
Bjelančevine (g)2,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.