Tommy - Dućan na dlanu!

Postup Donja Banda 0,75 L

Postup Donja Banda 0,75 L

14,49 €/kom

Cijena za j.m.: 19,32 €/l
Postup Donja Banda je kompleksno vino jakog tijela, gusto, duboke rubin boje. Na okusu razvija čitavu lepezu aroma u kojoj prednjače suhe šljive, smokve, dim i čokolada. Odležavanjem u hrastovim barrique bačvama harmonizira svoj raskošni bouquet, a uz lijepo razvijeni miris ovaj ambasador plavaca odličan je pratitelj jelima od tamnog mesa, divljači, plave ribe.

Opis proizvoda

ProizvođačIstravino d. d. , Ul. Tome Strižića 8, 51000, Rijeka
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandPostup
Neto količina750 mL

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.