Durex prezervativi love 1 pak 4 kom

Durex Prezervativi Love 1 Pak 4 Kom

3,35 €/kom

Cijena za j.m.: 0,84 €/kom
Prozirni i lubricirani kondomi od prirodnog lateksa. Nominalna širine 56 mm.

Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited, Dansom Lane, Hull, East Yorkshire, HU8 7DS, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno  od izravne sunčeve svjetlosti.
Upute za upotrebu/pripremuOtvorite pakiranje kako biste pročitali upute. Za čuvanje neiskorištenih prezervativa , ponovno sastavite kutiju spajanjem gornje i donje stranice.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.