Domax prijanjajuća folija 1 kom 30 m

Domax Prijanjajuća Folija 1 Kom 30 M

0,80 €/kom

Cijena za j.m.: 0,80 €/kom

Prozirna folija za domaćinstvo.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuNamjenjena je za čuvanje svih vrsta namirnica kao i za zaštitu namirnica prilikom zamrzavanja. Prijanjajućom folijom umotane namirnice u hladnjaku su sigorne od širenja i primanja miris, te su higijenski zaštićene. Laka i jednostavna upotreba.
BrandDomax
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.