Pronto Classic Sprej za namještaj 300 mL

Pronto Classic Sprej Za Namještaj 300 ML

5,75 €/kom

Cijena za j.m.: 19,17 €/l

Pronto® Classic sprej za namještaj naglašava prirodnu ljepotu većine tvrdih površina u vašem domu uklanjajući prašinu i otiske prstiju te pruža zaštitni, sjajni premaz bez tragova.
Uklanja: prašinu, nečistoće, otiske prstiju i mrlje.


Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l., P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPrije uporabe obavezno pročitati upute na ambalaži. Ne okretati čep boce. Dobro protresti. Uspravno držati bocu i raspršitiminimalno 15 cm od površine ili direktno na krpu. Za najbolje rezultate odmah polirajte mekom, čistom krpom. Ne koristiti napodovima, unutar kupaonice ili na neobrađenom drvu. Prije uporabe provjerite učinak na maloj, manje vidljivoj površini. Koristitisamo u dobro prozračenim prostorima.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.