Tommy - Dućan na dlanu!

Encian Superfoods protein muesli 350 g

Encian Superfoods Protein Muesli 350 G

6,35 €/kom

Cijena za j.m.: 18,14 €/kg
Encian Superfoods Proteinski Muesli s 33 % biljnih bjelančevina uz dodatak sjemenki ukusan je i hranjiv obrok za početak dana ili nakon tjelesne aktivnosti. Encian Superfoods Proteinski Muesli sadrže visoki udio proteina od 33 % i njihov su odličan izvor, a s obzirom da su proteini biljnog porijekla pogodni su i za vegetarijance. U odnosu na uobičajene muesli sadrže u prosjeku 80 % manje ugljikohidrata. Može sadržavati tragove mlijeka i orašastog voća.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandEncian
Neto količina350 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.785/429
Masti (g)22,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,5
Ugljikohidrati (g)14,2
od kojih šećeri (g)5,5
Bjelančevine (g)33,3
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.