Dobro pršut narezak 250 g

Dobro Pršut Narezak 250 G

8,19 €/kom

Cijena za j.m.: 32,76 €/kg

Proizvod rumene boje, karakteristično blagog i sočnog okusa te nježne i mekane strukture. Pršut Dobro proizveden je od samo dva sastojka – svinjskog buta koji dolazi od isključivo svježeg mesa slavonske svinje i jadranske soli koju dodajemo u minimalnoj količini. Zbog svojih visokih nutritivnih vrijednosti lagane je probavljivosti i preporučuje se za konzumaciju svima. Za njegov jedinstven okus potrebno je samo malo morske soli i puno vremena, stoga period zrenja traje najmanje 400 dana.


Opis proizvoda

ProizvođačŽITO d.d., Šmartinska cesta 154, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 7°C.
BrandDobro

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.151/276
Masti (g)18
od kojih zasićene masne kiseline (g)7,3
Ugljikohidrati (g)<0,5
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)28
Sol (g)5,2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.