Pedigree Dentastix pseća poslastica za dentalnu higijenu 180 g

Pedigree Dentastix Pseća Poslastica Za Dentalnu Higijenu 180 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 16,61 €/kg
Pedigree Dentastix dopunska je hrana za pse od 4 mjeseca starosti, za srednje pasmine.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu. Upotrijebiti unutar 14 dana od otvaranja.
Upute za upotrebu/pripremuSrednje velike pse, npr. Koker španijel, hraniti s 1 komadom dnevno. Ova poslastica prikladna je samo za pse između 10 kg i 25 kg i nije prikladna za štence mlađe od 4 mjeseca.
BrandPedigree

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.