Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Dolce puding čokolada šlag 170 g
%

Dukat Dolce Puding Čokolada Šlag 170 G

0,46 €/kom

Cijena za j.m.: 2,71 €/kg

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 0,60 €/kom

Puding – omiljena mliječna poslastica
Dolce puding od čokolade sa šlagom, pripremljen je od najkvalitetnijeg svježeg mlijeka i samo najboljih sastojaka, stoga je omiljena poslastica svih generacija.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 ᵒC do + 8 ᵒC.
BrandDukat

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)437/104
Masti (g)2,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,4
Ugljikohidrati (g)18,3
od kojih šećeri (g)15,2
Bjelančevine (g)2,4
Sol (g)0,17

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.