Vindija Tres chic puding praline i tamna čokolada 200 g

Vindija Tres Chic Puding Praline I Tamna Čokolada 200 G

1,15 €/kom

Cijena za j.m.: 5,75 €/kg

Très chic novi su premium deserti na bazi pudinga s visokim udjelima najkvalitetnijih sastojaka u svim recepturama. Izrazito su kremaste konzistencije i puna okusa. Très chic práline i tamna čokolada kombinacija je okusa pralina, mnogima omiljenih „punjenih čokoladnih bombona“, i tamne čokolade.


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaObavezno čuvanje na hladnom od +4 °C do +8 °C.
BrandVindija Tres chic

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)693/166
Masti (g)8,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,1
Ugljikohidrati (g)19,3
od kojih šećeri (g)15,4
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,11

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.