Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Deluxe pureća šunka 100 g

Vindija Deluxe Pureća Šunka 100 G

2,12 €/kom

Cijena za j.m.: 21,20 €/kg

Vindon DeLuxe šunka, pečena je i blago dimljena delikatesa od najfinijeg svježeg purećeg mesa. Zbog niskog udjela masnoće, ali i bogatog okusa, svakom gurmanu pružit će jedinstven užitak, posebice u ovo blagdansko vrijeme, kad se teško odbija zalogaj više. Stvorena je za svaku priliku, od doručka, obiteljskog ručka do maštovito pripremljene užine i lagane večere.


Opis proizvoda

ProizvođačKoka d.d., Biškupečka ulica 58, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 0°C do +4°C.
BrandVindija Deluxe

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)451/107
Masti (g)0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,4
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)20,5
Sol (g)5,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.