Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Vindon pureće pljeskavice 200 g

Vindija Vindon Pureće Pljeskavice 200 G

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 13,25 €/kg

Pureća pljeskavica tradicionalni je proizvod u modernoj izvedbi s laganim purećim mesom i blagom kombinacijom začina prilagođenom za sve usraste. Pogodno za roštilj.


Opis proizvoda

ProizvođačVINDON d.o.o., Lučka ulica 4, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi do +4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuPeći u tavici na srednjoj temperaturi oko 5 min sa svake strane.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)773/186
Masti (g)12
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,7
Ugljikohidrati (g)1,6
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)17
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.