Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Vindon pureći file od prsa 750 g

Vindija Vindon Pureći File Od Prsa 750 G

9,95 €/kom

Cijena za j.m.: 13,27 €/kg

Pureći file od prsa obrađen je bez kože i kostiju, jednostavan za pripremu bilo da se odlučite za uobičajeno pečenje ili imate na umu nešto kreativnije.


Opis proizvoda

ProizvođačVINDON d.o.o., Lučka ulica 4, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPrije konzumiranja potrebna temeljita termička obrada.
BrandVindija Vindon

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)461/109
Masti (g)2,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)<0,5
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)21
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.