Tommy - Dućan na dlanu!

Vindon Pureći odresci od file prsa 400 g

Vindon Pureći Odresci Od File Prsa 400 G

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 14,98 €/kg

Pravilni odresci od približno 10 mm debljine oblik su u kojem vam nudimo taj proizvod koji pripada samom vrhu po svojoj nutricionističkoj vrijednosti. Pureći odresci od filea prsa dolaze i u egaliziranom, atraktivno dizajniranom pakiranju od 300 grama.


Opis proizvoda

ProizvođačVINDON d.o.o., Lučka ulica 4, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaProizvod čuvati pri temperaturi od -2 °C do +4 °C.
BrandVindon

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.