Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka mesni ragu bolognese 200 g

Podravka Mesni Ragu Bolognese 200 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 11,45 €/kg

Umak s okusom talijanske tradicije pripremljen je od usitnjene govedine uz dodatak svinjetine, najsočnijih rajčica i prirodnih začina, bez dodanih aditiva.
Slaže se sa svim vrstama tjestenine, krumpirima ili rižom, a ni palenta mu nije strana. Slasni obrok gotov je u samo tri minute, taman onoliko koliko vam treba za završnu odluku: parmezan ili bez parmezana? Okus domaće kuhinje, izvor proteina, bez konzervansa i aditiva, gotovo za 3 minute, BPA sigurna limenka.


Opis proizvoda

ProizvođačDanica d.o.o., Đelekovečka cesta 21, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj limenke istresti u odgovarajuću posudu i zagrijavati u loncu 1-2 min, mikrovalnoj pećnici 1-2 min 700 W.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)391/94
Masti (g)5,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,2
Ugljikohidrati (g)5,1
od kojih šećeri (g)2
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.