Raid Električni aparat s tekućinom 1 kom

Raid Električni Aparat S Tekućinom 1 Kom

9,29 €/kom

Cijena za j.m.: 9,29 €/kom
Raid© električni aparat s tekućinom osigurava zaštitu protiv običnih i tigrastih komaraca tijekom noći.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEU
Upute za upotrebu/pripremuUvjerite se da vaš je električni napon 230 V. 1. Pritisnite i okrenite čep kako biste ga uklonili te zavrnite bočicu u za to predviđen proctor, dok nije pričvršćena. 2. Okrenite uređaj dok bočica ne bude u uspravnom položaju. Postavite aparatić u utičnicu kako bi učinkovitost protiv komaraca započela, svjetlosni indikator označava da je aparatić u funkciji. 3. Ukoliko želite prekinuti rad proizvoda, izvadite aparatić iz utičnice 4. Držite punjenje u uspravnom položaju kada je proizvod uključen. Punjenje zamijenite novim kada se postojeće potroši. Za optimalnu zaštitu i efikasnost, aktivirajte proizvod 30 minuta ranije.
BrandRaid
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.