Tommy - Dućan na dlanu!

Raid Sprej protiv svih vrsta insekata 400 mL

Raid Sprej Protiv Svih Vrsta Insekata 400 ML

6,79 €/kom

Cijena za j.m.: 16,98 €/l

Raid® Sprej protiv svih vrsta insekata je sve što Vam treba protiv insekata. Proizvod je djelotvoran protiv svih insekata. Njegova snažna formula uništava leteće i gmižuće insekte. Sprej je sguran za uporabu u domu. Raid® Sprej trenutno djeluje.


Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l., P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuProtresite prije uporabe. Odmaknite otvor proizvoda od lica i pritisnite gumb držeći bocu pri tome što uspravnije. S RAID-om nemapotrebe izravno raspršivati na leteće insekte budući se sprej koji je u zraku uništiti sve insekte. Zatvorite sve prozore i vrata.Za prosječno veliku sobu (30m²), raspršujte polaganim pokretom 8 do 10 sekundi počevši od sredine sobe, usmjeravajući sprejanjeprema svim dijelovima. Koristite proizvod 1 metar dalje od unutarnjih zidova, tkanine i namještaja. Ne zadržavajte se uprostorijama u kojima ste primijenili proizvod. Držite prostoriju zatvorenu na 15 minuta. Dobro prozračite sobu prije ponovnogprebivanja u njoj. Za brzo djelovanje raspršite direktno na insekte, držeći udaljenost od 1 metra od zidova, tkanina i namještaja. ZA GMIŽUĆE INSEKTE: Kako biste uklonili gmižuće insekte poput žohara, raspršite direktno na kukce. Raspršite na skrivenimpodručjima poput otvora na podovima, vlažnim mjestima, otvora oko sudopera, sifona i slavina, iza polica, ormara i drugih prostoraza ostavu. Izbjegavati kontakt s površinom prije nego se osuši. Ukoliko je potrebno, ponovite postupak.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.