Tommy - Dućan na dlanu!

Mutti Pelat Rajčice 260 g

Mutti Pelat Rajčice 260 G

1,45 €/kom

Cijena za j.m.: 5,58 €/kg

Velikodušno mesnati i čvrsti, pelatima Mutti se uklanja koža, a zatim ih se uranja u ukusnu baršunastu passatu. Prerada i pakiranje se obavlja u roku od 24 sata od berbe kako bi se sačuvao autentičan okus svježe ubranih rajčica. U kuhinji se upotrebljavaju na različite načine, a idealne su za tradicionalne mediteranske recepte.


Opis proizvoda

ProizvođačMutti S.p.A., Via Traversetolo, 28 - 43022 Montechiarugolo, Parma, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 5 dana.
BrandMutti

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)92/22
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)3,6
od kojih šećeri (g)2,9
Bjelančevine (g)1,1
Sol (g)0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.