Tommy - Dućan na dlanu!

Loreal Elseve Regenerator color 200 ml

Loreal Elseve Regenerator Color 200 Ml

4,09 €/kom

Cijena za j.m.: 20,45 €/l

L'Oreal Paris vam predstavlja Elseve Color Vive regenerator za kosu, koji štiti vašu obojenu kosu ili kosu s pramenovima i daje joj dodatan sjaj. UVA/UVB zaštitni filtri čuvaju sjaj, a hranjivi koncentrat njeguje svaku pojedinačnu vlas. Formula je kremasta i obogaćena sastojcima koji štite od negativnih vanjskih utjecaja, dok istovremeno produljuju i ojačavaju samu boju. Nakon uporabe, kosa je njegovana, hidrirana i puna zdravog sjaja.


Opis proizvoda

ProizvođačFaprogi, Rue de Chaleau D'Eau, 78 120 Rambouillet, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandLoreal
Neto količina200 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.