Meki Regulator probave 80 g

Meki Regulator Probave 80 G

1,33 €/kom

Cijena za j.m.: 16,63 €/kg
Zdrava i ukusna grickalica koja je bogata vlaknima, a siromašna šećerom i soli te se sastoji od 98% žitarica. To je kombinacija koja će blagotvorno djelovati na vašu probavu. Kako se ne bi pokvario prirodan okus i hrskavost, nismo dodane umjetne boje, arome, konzervanse i slične neprirodne dodatke kojih nekada nije bilo.
Proizvod sadži veliku količinu pšeničnih posija koja opet u sebi sadrže veliku količinu vlakana. Samo 100g proizvoda zadovoljava 66% preporučene dnevne doze (GDA) za unos vlakna.
Bez emulgatora i konzervansa.

Opis proizvoda

ProizvođačAdvent d.o.o., Jelenčići 61D, 52000 Pazin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandMeki
Neto količina80 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.482/351
Masti (g)2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,35
Ugljikohidrati (g)65
od kojih šećeri (g)2,1
Bjelančevine (g)10,3
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.