Tommy - Dućan na dlanu!

Rio Mare tuna u vlastitom soku 160 g

Rio Mare Tuna U Vlastitom Soku 160 G

3,35 €/kom

Cijena za j.m.: 27,92 €/kg

Jedinstvena i glatka tekstura komada tunjevine sa savršenom ravnotežom minerala, bjelančevina i vitamina, a s manje od 1% masti. Da bismo Vam pomogli u pripremi različitih recepata, od sendviča do umaka, pripremljeni samo s vodom, prstohvatom soli i začinima.


Opis proizvoda

ProizvođačBOLTON FOOD S.P.A., Via L.Einadi 18/22, Cermenate (CO), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
BrandRio Mare

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)410/97
Masti (g)0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)23
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.