Tommy - Dućan na dlanu!

Zlato polje Sant’Andrea riža 500 g srednje zrno

Zlato Polje Sant’Andrea Riža 500 G Srednje Zrno

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 5,18 €/kg
Visokokvalitetna riža srednjeg zrna odličan je izbor za razna jela, poput pravih talijanskih rižota ili okruglica od riže.

Opis proizvoda

ProizvođačŽITO d.d., Šmartinska cesta 154, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaZemlja podrijetla sirovine: Italija.
Uvjeti čuvanjaVakuum pakiranje predstavlja najveću moguću zaštitu od vanjskih utjecaja. Tako ostane hrana okusnija i duže svježa. Kako bi održali kvalitetu proizvoda, otvorenu vrećicu hranite na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa 1 šalicu riže potrebne su 3 šalice vode. Rižu uspite u kipuću slanu vodu. Pokriveno kuhajte na laganoj vatri 12-15 minuta. Tijekom kuhanja nemojte miješati. Ocijedite suvišnu vodu i servirajte rižu. Količina sirove riže za jednu osobu: za juhe 20-30 g, kao prilog 60-70 g, za glavna jela 80-100 g.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.485/350
Masti (g)1,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)79
od kojih šećeri (g)0,16
Bjelančevine (g)5,6
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.