Tommy - Dućan na dlanu!

Zlato polje riža 800 g

Zlato Polje Riža 800 G

2,59 €/kom

Cijena za j.m.: 3,24 €/kg
Ova riža je vaš najbolji saveznik u kuhinji - sve što se zamislili s njom možete i probati: riža na mlijeku, salata s povrćem.

Opis proizvoda

ProizvođačŽITO d.d., Šmartinska cesta 154, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaZemlja podrijetla sirovine: Italija.
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa svaku šalicu sirove riže uzmite 3 šalice vode. Rižu uspite u kipuću slanu vodu i nepokriveno kuhajte na laganoj vatri 12-15 minuta. Za vrijeme kuhanja rižu ne miješajte. Po želji možete rižu kuhati i u većoj količini vode tako da nakon kuhanja ostatak vode ocijedite. Količina sirove riže za jednu osobu: za juhe 20-30 g, kao prilog 60-70 g, za glavna jela 80-100 g.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.465/345
Masti (g)1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,24
Ugljikohidrati (g)77
od kojih šećeri (g)0,2
Bjelančevine (g)6,4
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.