Tommy - Dućan na dlanu!

Uncle Ben's integralna riža, 500 g

Uncle Ben's Integralna Riža, 500 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 7,98 €/kg

Integralna riža.


Opis proizvoda

ProizvođačMars Hrvatska d.o.o., Pile I. 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaProizvedeno u EU s EU integralnom rižom
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi u suhim uvjetima.
Upute za upotrebu/pripremu1. Kuhajte: Zavrijte veću količinu vode u posudi za kuhanje. Dodajte 1 neotvorenu vrećicu riže i kuhajte 10 min. 2. Ocijedite: Izvadite vrećicu viljuškom i pustite da se višak vode ocijedi. 3. Poslužite: Otvorite vrećicu na označenom V. Primite vrećicu za hladni dio te istresite rižu u posudu za posluživanje. Uživajte!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)707/167
Masti (g)1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)35
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)3,8
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.