Captain Morgan Original Spiced Goold Rum 0,7 L

Captain Morgan Original Spiced Goold Rum 0,7 L

18,99 €/kom

Cijena za j.m.: 27,13 €/l
Vrhunsko alkoholno piće s začinom ruma i ostalim prirodnim okusima.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandCaptain Morgan
Neto količina700 mL
Sastojci/sastavdemineralizirana voda (63,1 %),alkohol rum( 35%)m, mješavina destilata,sirup od šećerne trske,aroma vanilije,marelice, smokve, bojilo

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.