Tommy - Dućan na dlanu!

S-line plastelin 12 boja,okrugli,160gr.,blister P12/72

S-line Plastelin 12 Boja,okrugli,160gr.,blister P12/72

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 1,79 €/kom
Plastelin S-line mekana masa za oblikovanje i modeliranje u veselim bojama namijenjena djeci predškolske i školske dobi.
Plastelin S-line sadrži 12 različitih boja mase za oblikovanje. Masa je mekana i savitljiva te je namjenjena djeci predškolskog i školskog uzrasta.

Opis proizvoda

ProizvođačWeihai - UnionL
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandS-line
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.