Tommy - Dućan na dlanu!

Gavrilović Safalada kobasice 300 g

Gavrilović Safalada Kobasice 300 G

2,69 €/kom

Cijena za j.m.: 8,97 €/kg
Jedinstvena i fina tekstura, tradicionalno dimljene na bukovu drvu, pripremljene po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora, zadržavaju sočnost i mekoću nakon kuhanja. To je kobasica od fino usitnjenog svinjskog mesa rađena po tradicionalnoj tehnologiji starih majstora, po sastavu vrlo je slična hrenovkama te se tako i priprema. Termički se obrađuje sušenjem, dimljenjem i kuhanjem. Začinski je ugodno usklađen.
Safalada je smatrana delikatesom na dvoru Habsburške kraljevske obitelji koja se divila njezinom bogatom okusu i profinjenosti aromatičnih začina.

Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuPrije uporabe kratko kuhati ili peći.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.012/244
Masti (g)21
od kojih zasićene masne kiseline (g)8
Ugljikohidrati (g)0,8
od kojih šećeri (g)0,08
Bjelančevine (g)13
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.