Tommy - Dućan na dlanu!

Salata Micticanza 100 g pakirana

Salata Micticanza 100 G Pakirana

0,95 €/kom

Cijena za j.m.: 9,50 €/kg
Misticanza je tradicionalna talijanska mješavina različitih sorti salate. Sadrži crvenu i zelenu salatu za rezanje, salatu romaine, hrastov list, cikoriju i rukolu. Karakterističan 'sastojak' mješavine Misticanza je i busenasti trputac (Plantago coronopus) ili kako se naziva u Italiji erba stella, cijenjen zbog svog blago orašastog okusa i hrskave teksture. Može sijati cijele sezone, a berba traje gotovo cijele godine. Mješavina je prikladna i za uzgoj u loncima/teglama..

Opis proizvoda

Neto količina100 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.