Teta Violeta Salvete Bijele 1 pak 25 kom
%

Teta Violeta Salvete Bijele 1 Pak 25 Kom

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 0,05 €/kom

Akcija traje do 09.06.2024.

NC 30 dana: 1,75 €/kom

Teta Violeta salvete su izrađene od 100% celuloze iz obnovljivih izvora.Posebna obrada i kvaliteta celuloze u 2 sloja omogućava ultra upijanje.Mikrobiološki testirane u vanjskim laboratorijima kako bi bile 100% sigurne za upotrebu.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandTeta Violeta
Neto količina25 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.